S.C. Verbiță Truck S.R.L. – Dealer & Reparator Autorizat IVECO

FURGONUL CARE VA SCHIMBA PERSPECTIVA AFACERII TALE

Mult mai mult decat un vehicul comercial. Noul Furgon Daily este conceput pentru a va ajuta sa va gestionati afacerea dumneavoastra in mod durabil si profitabil

Cu Noul Furgon Daily, tehnologia se afla la dispozitia soferului: cand petreci majoritatea timpului de lucru la volan, ca experienta condusului si conditiile din cabina sa fie o experienta extraordinara. De-alungul celor 40 de ani de istorie, Daily a facut imbunatatiri in permanenta aducand experienta condusului la cele mai inalte niveluri din industrie.

Noul furgon Daily alege conectivitatea pentru a debloca o intreaga lume de servicii personalizate la cel mai inalt nivel, adaptate precis pentru a se potrivi modului tau de folosire al vehiculului si cu cerintele tale.

Este solutia ta de transport, personalizata pentru afacerea ta.

3 date despre IVECO Daily Furgon

Consum de combustibil și costurile de mentenanță

Până la 10% reducere

Masă maximă autorizată

De la 3,3 la 7,0 tone MMA

Volum cargo

până la 19,6m3

CAPACITATEA DE TRANSPORT SI VOLUME DE INCARCARE

Spatiu pentru afacerea ta

FURGONUL PERFECT PENTRU MISIUNEA TA

Daily furgon este cel mai versatil vehicul comercial din clasa sa. Oricare ar fi misiunea ta – fie ca este vorba de livrari multi-stop urbane, de coletarie sau servicii de curierat, sau misiuni de transport mai grele, ori de transport mobilier – puteti gasi si personaliza Daily pentru a se potrivi perfect cerintelor operationale si de afaceri.

Datorita suspensiei frontale de inalta performanta, gradul de incarcare maxim admis creste. Puteti conta pe o sarcina maxima pe puntea fata de pana la 1900 de kg pentru modelele echipate cu suspensie  QUAD-LEAF mai usoara si mai puternica, sau chiar mai mult, 2700 de kg daca optati pentru modelul cu roata dubla echipat cu suspensia QUAD-TOR

NOUL DAILY VAN

MOTOR PERFORMANT

Sustenabilitate si profitabilitate pentru afacerea ta

FURGONUL PERFECT PENTRU MISIUNEA TA

PANA LA 10% ECONOMIE LA CONSUMUL DE COMBUSTIBIL CU DAILY HUGH-EFFICIENCY
Motorul noului Daily se evidentiaza prin eficienta consumului de combustibil datarota introducerii unor caracteristici precum noua turbina cu geometrie variabila controlata electronic, cauciurile exclusive Class A Super Eco Low Rolling special create pentru Daily si sistemul Start & Stop.

PANA LA 10% ECONOMIE ALE COSTURILOR DE INTRETINERE
Imbunatatirea produsului si intervalele mai lungi de schimb ale uleiului vor reduce costurile pentru intretinere cu pana la 10% prntru misiunile urbanes.

PERFORMANTA DE TOP PENTRU ORICE MISIUNE
Furgonul Daily este recunoscut pentru gama larga de motoare oferite avand posibilitatea sa ofere doua tipuri de motorizari pentru performante de top in orice misiune.

Selectați motorul

 

2.3-litri FIA motor Euro 6D Light Duty

*350 Nm cu transmisie manuala
e-VGT: Incarcator turbo electronic cu geometrie variabila

MAI CONFORTABIL SI MAI SIGUR CU HI-MATIC

Ramai concentrat la trafic si la conditiile de drum in timp ce HI-MATIC, prima transmisie automata cu 8 trepte, are grija de restul.

Bucura-te de performanta, eficienta si confortul lui Daily HI-MATIC impreuna cu un cost total de intretinere mai redus (TCO) al tehnologiei IVECO Natural.

INTERIOR SI EXPERIENTA DE A CONDUCE

Hai la bord, este confortabil!

Tehnologia la dispozitia ta

Usor manevrabil
Noua servodirectie comandata electronic este foarte precisa si reactiva la actiunile conducatorului auto, reducand efortul si oferind experienta conducerii line. De asemenea, reduce vibratiile si compenseaza derapajele necontrolate, rezultand o mare stabilitate si un control deosebit.
Poti activa unicul City Mode cu doar cu o apasare de buton pentru a reduce si mai mult efortul necesar actionarii volanului cu pana la 70% si bucurati-va de placerea de a conduce pe strazile aglomerate din centrul orasului.

 

BUCURA-TE DE UN CONDUS IN SIGURANTA FARA STRES

Sisteme Avansate de Asistenta a Soferilor

Daily ADAS

Sisteme Avansate de Asistenta a Soferilor
Concentreaza-te pe munca ta in siguranta maxima. ADAS al furgonetei Daily reduce riscul de accidente pe sosele si pe strazile aglomerate ale orasului, te ajuta in situatii dificile si elimina stresul in conditii de trafic – spre beneficiul calitatii vietii tale la bord.
CONECTIVITATE SI SERVICII

Conectivitate imbunatatita si servicii

FURGONUL PERFECT PENTRU MISIUNEA TA

Pentru Daily, conectivitatea este mai mult decat folosirea mobilului tau la bord.
Activeaza o intreaga gama de servicii care ne permit sa sprijinim afacerea ta mai proactiv si mai eficient, minimalizand opririle si maximizand productivitatea ta.
Timpi de operare imbunatatiti prin punerea vehiculului tau in contact direct cu specialistii IVECO care vor primi date in timp real si care pot efectua diagnosticari si care pot identifica problemele posibile inainte ca acestea sa apara prin luarea de actiuni proactive reducand timpii morti.

Servicii personalizate care se potrivesc exact cu utilizarea de zi cu zi in ceea ce priveste datele in timp real care pot fi primite de la Daily.

Optimizeaza-ti eficienta Daily in timp real prin portalul MYDAILY prin analizarea performantei sale, a consumului de combustibil si chiar exploatarea vehiculului.

Solutiile de management de flota iti permit sa iti reduci cheltuielile din cauza monitorizarii vehiculului, utilizarea flotei, compartamentului soferilor, diagnosticarea avansata a motorului si raportarea kilometrajului in timp real.

GALERIE FOTO

Daily isi face treaba cu stil

BROȘURĂ
Broșură

Descoperiti toate caracteristicile
noului Daily

CONFIGURATOR
Configurator

Configurati partenerul perfect
pentru afacerea dvs.

MAI MULTE INFORMAȚII

Lăsaţi-ne un număr/o adresă de contact, iar specialistul nostru vă va contacta ca să vă ajute să hotărâţi care este cea mai bună soluţie.

Toate campurile sunt obligatorii

GDPR

POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR ȘI DE CONFIDENȚIALITATE
Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SC VERBIȚĂ TRUCK SRL, cu sediul în Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 282/2-3, România, în calitate de operator de date. Prin urmare, SC VERBIȚĂ TRUCK SRL urmărește în permanență asigurarea prelucrării datelor cu caracter personal în strictă conformitate cu principiile privind protecția datelor. Monitorizarea respectării cerințelor legale în acest domeniu este asigurată inclusiv de către responsabilul cu protecția datelor desemnat în cadrul
SC VERBIȚĂ TRUCK SRL, având următoarele date de contact:
dataprotection@verbita.ro .
Prezenta politică de confidențialitate vizează datele cu caracter personal ale clienților SC VERBIȚĂ TRUCK SRL și ale celorlalți utilizatori ai acestei pagini de internet, inclusiv ai contului dumneavoastra ON LINE prin date cu caracter personal se înțelege orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă, colectate prin intermediul acestei pagini de
internet și contului dumneavoastra.

Pentru îndeplinirea obligațiilor legale care revin în sarcina SC VERBIȚĂ TRUCK SRL în contextul serviciilor prestate prin contul on-line sau această pagină de internet, inclusiv pentru procesarea solicitărilor dumneavoastră formulate prin intermediul contului on-line sau acestei pagini de internet (inclusiv colaborarea cu firmele de curierat în vederea transmiterilor comenzilor efectuate pe site) pentru desfășurarea relației contractuale dintre SC VERBIȚĂ TRUCK SRL și dumneavoastră, inclusiv recuperării eventualelor creanțe, precum și protejării oricărui interes legitim al VERBIȚĂ, pe cale administrativă sau judiciară, cesiunii de creanțe către terțe părți, primirii și gestionării solicitărilor dumneavoastră, precum și conformării cu cerințele legale privind arhivarea; pentru activități de marketing direct şi publicitate pentru produsele și serviciile SC VERBIȚĂ TRUCK SRL sau ale partenerilor/ afiliaților SC VERBIȚĂ TRUCK SRL prin promovarea celor mai potrivite produse și servicii ale SC VERBIȚĂ TRUCK SRL sau ale partenerilor/ afiliaților săi, inclusiv prin transmiterea de către SC VERBIȚĂ TRUCK SRL a unor comunicări comerciale în acest scop. Acolo unde este cerut de lege, aveți posibilitatea de a vă exprima consimțământul expres cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră în acest scop și primirea de comunicări comerciale prin bifarea căsuței corespunzătoare în contul dumneavoastră on line. În scopul determinării și evaluării intereselor și preferințelor dumneavoastră, utilizând mijloace automate și/ sau neautomate, în vederea generării de oferte personalizate. 

Prin continuarea pe acest site sunteți de acord ca SC VERBIȚĂ TRUCK SRL să utilizeze tehnici informatice care nu implică prezența unui factor uman și care pot duce la producerea unor efecte juridice în relaţia cu dumneavoastră sau care pot atrage anumite efecte cu un impact semnificativ în relaţia cu
dumneavoastră. Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop prezintă beneficiul de a vă oferi un serviciu cât mai apropiat de nevoile și interesele dumneavoastră, dar și de a vă sugera unele alegeri cu privire la produsele/serviciile SC VERBIȚĂ TRUCK SRL în scopul evaluării gradului dumneavoastră de satisfacție cu privire la produsele/ serviciile SC VERBIȚĂ TRUCK SRL , a colaboratorilor/ afiliaților săi ( de exemplu Iveco) în scopul unor analize statistice ce nu implică crearea de profiluri individuale.
Atenționare privind expirarea unor polițe de asigurare, a ITP-ului sau altor termene de valabilitate a diferitelor servicii prestate de SC VERBIȚĂ TRUCK SRL și colaboratorilor/afiliaților săi
mesaje de felicitare
Temeiul juridic al prelucrărilor
Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopurile de mai sus are la bază: obligațiile legale care incumbă în sarcina SC VERBIȚĂ TRUCK SRL ca urmare a operaţiunilor prin intermediul acestei pagini de internet sau contului ON LINE;
interesul legitim al SC VERBIȚĂ TRUCK SRL de a-și promova produsele și/ sau serviciile;
consimțământul dumneavoastră în ce privește activitățile de marketing/ publicitate și alte prelucrări pentru care legislația în domeniu prevede obligativitatea obținerii consimțământului.
În măsura în care ați exprimat consimțământul dumneavoastră cu privire la o anumită prelucrare, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment.

WordPress Cookie Notice de la Real Cookie Banner