🧢☕️🎒 Au sosit zilele însorite și te pregătești pentru drum lung? Fii gata pentru călătorii cu setul nostru de cadouri personalizate. Până pe 30 Iunie 2022, primești gratis o șapcă și un termos personalizate pentru orice factură de service și piese originale IVECO de peste 999 RON + TVA pe care o încarci pe www.ivecopentrutine.ro/iveco-primavara. Iar la facturi de peste 4999 RON + TVA, mai primești și un rucsac personalizat ! Dă click și află mai multe! 

VOUCHER CADOU LA REVENIREA ÎN SERVICE-UL NOSTRU

REGULAMENT OFICIAL AL
CAMPANIEI PROMOTIONALE
«START cu DISCOUNT»

Art.1
SC VERBITA TRUCK SRL organizează:
CAMPANIA PROMOTIONALA
« START cu DISCOUNT »
pentru a promova serviciile si produsele de origine comercializate şi pentru recompensarea clientilor posesori de autoutilitare IVECO.

Art.2
Campania promotionala se desfasoara in perioada 07.06.2021-31.12.2022 (voucherele emise in luna noiembrie-decembrie 2021 fiind valabile pana la 31.01.2022, respectiv 28.02.2022 ) in service-ul auto al SC VERBITA TRUCK SRL din Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr.282/2-3.

Art.3
Participantii sunt persoanele fizice si juridice care se prezinta la SC VERBITA TRUCK SRL si solicita efectuarea de reparatii auto la autoutilitarele marca IVECO in perioada promotiei 01.06.2021-31.12.2022.
Aceste persoane vor beneficia de un voucher in baza caruia vor beneficia de o un discount de 15% la următoarea achiziție de piese din gamele de piese și accesorii originale IVECO (Genuine, Reman, NEXPRO, Accessories) cu sau fără cost de manoperă, cu condiția să-l prezentați la următoarea vizită. Oferta este valabilă la orice vehicul IVECO.
Voucher-ele sunt valabile doar 2 luni de la momentul receptionarii. Pentru cele emise in lunile noiembrie 2021 si decembrie 2021, valabilitatea acestora va fi de pana la 31.01.2022 (pentru cele emise in luna noiembrie), respectiv 28.02.2022 ( pentru cele emise in luna decembrie 2021).
Fiecare reparatie efectuata in unitatea noastra service va beneficia de cate un voucher.
Art.4
Prezenta campanie nu se cumuleaza cu nicio alta campanie sau promotie desfasurata de SC VERBITA TRUCK SRL in aceeasi perioada.
Art.5 Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acesteia - denumit in continuare "Regulament Oficial". De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica sau juridica cu sediul in Romania si care se prezinta la SC VERBITA TRUCK SRLsi solicita efectuarea de reparatii auto la autoutilitarele marca IVECO, in perioada promotiei 07.06.2021-31.12.2022.
Art.6
Prezenta campanie se va semnaliza astfel:

- pe site-ul SC VERBITA TRUCK SRL
- in showroom-ul SC VERBITA TRUCK SRL din Arad
- prin mijloace de promovare diverse

Art.7
Taxe si impozite
Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor fiscale, conform prevederilor legale in vigoare.
Art.8
Prin participarea la prezenta campanie, toti participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu participantii la campanie nici in timpul acesteia nici dupa finalizarea ei. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei cereri, decizia Organizatorului este definitiva.
Art.9
Prezenta campanie poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie.
Art.10
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.
Art.11
Prin participarea la aceasta campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

SC VERBITA TRUCK SRL                                                                        

Stimate client,

Vă mulțumim pentru că ați trecut prin atelierul Verbiță Truck, dealer autorizat IVECO, pentru reparația și/sau întreținerea vehiculului dumneavoastră IVECO.
În semn de apreciere pentru încrederea acordată, vrem să vă oferim un voucher valabil 2 (două) luni în service-ul nostru.
Acest voucher vă permite să beneficiați de un discount de 15% la următoarea achiziție de piese din gamele de piese și accesorii originale IVECO (Genuine, Reman, NEXPRO, Accessories) cu sau fără cost de manoperă cu condiția să-l prezentați la următoarea vizită. Oferta este valabilă la orice vehicul IVECO. Doar în cadrul service-ului Verbiță Truck.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați site-ul nostru www.verbitatruck.ro sau să cereți informații direct la atelierul nostru.

Vă așteptăm!

Cu stimă,
Alexandru Chirilă
Director de After-Sales  

CAMPANIE DE MENTENANȚĂ

Sc. Verbiță Truck Srl. 
dealer autorizat Iveco

Contact

Reclamații și sesizări
+40 744 773 833


Vânzări 

Marius Ștefănescu - director de vânzări
+40 758 093 884

Albertino Ghiță- reprezentant vânzări
+40 722 840 533

Service
Recepție service
+40 257 348 742
Doru Ioan Ciupuligă- director service
+40 726 222 706

Vânzări autoutilitare SH
Bogdan Sremcevici
+40 758 034 281

Piese de schimb
Alexandru Chirilă- director piese de schimb
+40 751 179 366

We also speak English! 

Pentru a asigura o experiență adecvată, acest site folosește Cookies. Continuarea dumneavoastră reprezintă acceptul cu privire la politici de utilizare și cookies, termeni și condiții și politica de confidențialitate..